Reacties op vertelvoorstellingen

Wat heb ik genoten. Prachtig om te zien en te horen. Je stem is rustig, vol, rond, warm. Mooie plek ook, heel intiem en een goede energie. Fijn hoor.
A. van Aart

We hebben zo genoten van je vertellingen, dat we hebben besloten je te sponsoren.
J. en G. Smit, Cosinus Computing Waalwijk

Je verhalen vormen een brug naar de diepere laag in mij, in andere mensen.
Anneriet

"Dit verhaal duurde in de vertelling van IngerMarlies ongeveer 30 minuten(...). Zelfs als je het in zijn oorspronkelijke vorm zou voorlezen, zou het aan kracht inboeten. Want, zo blijkt uit deze verteldag, vertellen doe je met je hart. Een klein gebaar of een oogopslag kan de spanning van het verhaal verhogen. "
Maasroute, 29 december 2005, door Elly van Eijk

Het was een fijne avond gisteren. Je hebt heeeeeel erg mooi verteld. Iedereen was flink onder de indruk.
Marian Filarski, Atelier Marian Filarski, Schijndel

N.a.v. Project Yellow Brick Road, literatuurles en Vertelkist, 2-11-2010:
"Verder is het literatuur project erg succesvol. De kinderen zijn aan de slag gegaan met informatie zoeken over Kreta/Knossos en Icarus en zijn begonnen met verhaaltjes schrijven. Volgende week ga ik met ze  oefenen om dialogen te schrijven."
Juf Esther, Teresuiaschool Waalwijk; 18-11-2010

N.a.v. eendagsworkshop vertellen, 26-2-2011:
"Ik vond het een geweldig leuke dag. Gevarieerd, boeiend en gezellig. Je hebt me ook overtuigd dat verhalen therapeutisch kunnen werken. Ik ben mezelf meerdere keren tegen gekomen zonder dat het confronterend was."
Hartelijke groet, Rijma

"Het was geweldig vandaag. Eigenlijk heb ik alleen maar dingen gedaan die ik erg leuk/ fascinerend vond. Vertellen heeft eigenlijk ook wel m'n hart en denk dat ik nog veel van je zou kunnen leren. Het lijkt me leuk om eens meer van je te leren en te oefenen. Ik vond je eerlijk en positief. Ik kon merken dat je veel ervaring hebt in het vertellen van verhalen en het werken met mensen. Ik hou je website in de gaten!"
Heel hartelijk bedankt! Dieuwke

-